Brandbeveiliging

Branddetectie

Wat kunt u doen om uw woning veiliger te maken voor u en uw gezin? Branddetectie installeren, want branddetectie redt levens. Zo simpel is het. Een simpele brandmelder, brandblusser of een branddeken helpen u al een heel eind op weg, maar dankzij een branddetectiesysteem kunt u pas echt op beide oren slapen. Enerzijds dient u te voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en anderzijds is het belangrijk dat een brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt zodat de materiele- en niet te vergeten de emotionele schade beperkt blijft.


U heeft rookmelders op batterijen? Vandaag staan we echter veel verder in het detecteren van brand. Zo kunnen wij uw branddetectiesysteem eenvoudig koppelen aan een inbraakbeveiligingssysteem, waarbij een aantal detectoren worden aangesloten op het inbraaksysteem. Efficiënt en gemakkelijk. Indien u geen inbraaksysteem wenst of heeft dan kunnen wij u ook een afzonderlijk brandmeldsysteem aanbieden.

 

Wij staan u tijdens uw keuze bij met professioneel advies op maat en kiezen samen met u de beste optie. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met het brandweerverslag (voor bedrijven, restaurants, café's, hotels, B&B's, scholen, kinderdagverblijven,...).

 

Wij zorgen daarnaast ook voor de nodige attesten en keuringsbewijzen voor de verzekering bij de aankoop van uw brandbeveiliging.


MELDINGEN


U wordt steeds verwittigd van elk alarm

en dit op de toestellen die u verkiest zoals:

smartphone, tablet, PC of liever via SMS,

telefonisch of met een E-mail.

VERZEKERINGEN


Wij zorgen dat u beschikt over de

nodige attesten, keuringsbewijzen en documenten

bij de aankoop van uw installatie voor de

verzekering.

ALARM


Een veilig gevoel voor iedereen.

Iedereen wordt optijd verwittigd van

elk gevaar en ontloopt zo elke kans

op schade.