Camerabewaking

Camera's


Een goede methode om uw huis te beveiligen en tevens ongewenste bezoekers af te schrikken is camerabewaking.  Als erkend installateur gebruiken wij onder andere de producten van Comelit, Tiandy, Mobotix, Hikvision,...

Omdat de technologie de laatste jaren enorm geëvolueerd is heeft u steeds meer opties wat betreft de camerabewaking.

U kunt onder meer kiezen voor binnen- of buitencamera’s, vaste of beweegbare camera’s, een discrete of net duidelijk zichtbare opstelling, camera’s met ingebouwde infraroodverlichting voor een helder beeld, ook ’s nachts. Speed Dome camera’s: deze verzekeren een totale beveiliging van grotere oppervlaktes (360° rond), IP-camera’s

IP Camera's

Megapixelcamera’s die rechtstreeks op een netwerk worden geplaatst en een hogere beeldresolutie hebben. Ook als u niet ter plaatse bent, kunt u op ieder moment van de dag via internet, smartphone of tv beelden van uw huis/bedrijf bekijken.

Analoge Camera's

Onder de analoge camera’s verstaan we de meer traditionele camerasystemen die al het langst op de markt zijn en vallen steeds onder het bekabelde systeem. De afstand tussen camera en recorder kan oplopen tot 100m.

Turbo HD Camera's

Deze camera’s  zorgen voor HD en zelfs Full HD beelden over coax. Voor dit type camera zijn afstanden van 500m tot de recorder geen probleem.

Recorders - Monitors - Accessoires


U wilt een beter overzicht van wat er allemaal rond uw huis of op uw bedrijf gebeurt? Dankzij de recorders worden alle beelden geregistreerd die door de camera’s worden opgenomen en bewaard. Dankzij de monitors kunt u alles herbekijken.

Recorders

Er zijn verschillende manieren om de beelden op te nemen. Ontdek samen met ons welke opties er zijn. 

Monitors

U wilt de opgenomen beelden bekijken, maar op welk scherm?

Wij staan u graag bij met advies en tips.

Accessoires

U wil het gebruik van uw camera vergemakkelijken?

Vraag naar onze accessoires.