Domotica

HD BEVEILIGING


is door Comelit erkend als gekwalificeerd installateur van Comelit Simple Home.


Domotica of huis automatiseringOok voor het plaatsen of vernieuwen van uw elektriciteitsinstallaties kunt u bij ons terecht. Wij bespreken samen met u de opties voor de integratie van lichtpunten, schakelaars, drukknoppen, enz. waardoor er echt maatwerk wordt afgeleverd. Om u alle gemak en comfort te kunnen aanbieden plaatsen wij dus ook domoticasystemen.


Met Comelit Simple Home maken we u het leven nog makkelijker. Het geeft u de mogelijkheid heel wat zaken zoals verlichting, rolluiken,…te automatiseren. Met één druk op de knop kunt u diverse zaken automatisch laten uitvoeren. Handig toch!

Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler.

 

Als erkend alarminstallateur kunnen we zowel het alarmsysteem als de videofonie  integreren in Comelit Simple Home. Dit zorgt ervoor dat u geen 3 verschillende touchscreens nodig hebt maar alles kunt bedienen met één touchscreen en/of één app.  Dit zorgt voor een veel overzichtelijker gebruik van uw systemen.Alle details over Comelit Simple Home zijn terug te vinden via deze link.


Wij doen niet aan pakketverkoop maar leveren steeds een service op maat en houden daarbij rekening met ieders budget! Neem dus gerust contact op voor de realisatie van uw project!


Enkele voorbeelden


Domotica in uw huis of bedrijf is geen luxe meer de dag van vandaag

maar een grote stap in de goede richting naar veiligheid en energiezuinige elektrische installaties.