Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging


Wij installeren voor u een volledig alarmsysteem  uitgerust met een centrale met  verschillende detectoren zoals bewegingssensoren of branddetectoren en een alarm (sirene, knipperlicht, enz.) Dit  kan zelf draadloos. Onze alarmsystemen kunnen ook gebruikt worden om gas, brand of water te detecteren.


Wij werken met een persoonlijke aanpak waarbij we uitgaan van uw wens. Hierdoor zijn verschillende opties mogelijk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u meteen verwittigd wordt indien er sprake is van een melding of alarm bij u thuis of in uw bedrijf. Daarnaast kunnen we uw alarmsysteem ook aansluiten op een 24/24u bewakingscentrale. Hierbij worden de signalen van uw installatie permanent gecontroleerd en verwerkt door een meldkamer om dan bij alarm de dreiging te controleren  en zo de hulpdiensten te verwittigen. Hiervoor werken wij samen met de meldkamer ‘PRAxIS’.


Bij ons bent u dus verzekerd van een kwalitatief alarmsysteem op maat. Wij installeren enkel sensoren en detectoren van erkende merken. We selecteren voor u de meest gebruiksvriendelijke producten en staan u uiteraard bij met professioneel advies.


We bekijken samen met u de beste opties voor uw woning of bedrijf en kunnen, indien u dit wenst, uw alarmsysteem ook volledig integreren in uw domoticasysteem. De perfecte combinatie van comfort en veiligheid!


Contacteer ons gerust voor meer informatie of een gratis offerte. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Draadloze Beveiliging

Geen bekabeling? Geen probleem. Een inbraakcentrale kan tegenwoordig draadloos verbonden worden met zijn detectoren, sirenes, camera's,...

Lees meer >>

Bedraade Beveiliging

Vaak zijn bekabelde systemen betrouwbaarder dan draadloze systemen.
Lees meer >>

Integratie met domotica & videofonie

Bedien uw alarmsysteem, domoticasysteem, videofonie en camera's op één scherm.
Lees meer >>


Controle, Verificatie & Bediening via APP

U kunt zowel uw domotica alsook uw alarmsysteem bedienen via een APP. De APP is verkrijgbaar voor IOS & ANDROID.


Lees meer >>


Meldkamer

Hoe werkt het? Onze meldkamer ontvangt automatisch een signaal bij elk alarm. Een getrainde operator schiet meteen in actie..


Lees meer >>


Onderhoud van uw installatie

Wist u dat een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw inbraaksysteem een wettelijk verplichting is?


Lees meer >>