Toegangscontrole

Toegangscontrole en personen verificatie

U BESLIST WIE ER WAAR EN WANNEER BINNEN KAN. 

Met de toegangscontrole of personen verificatie kunt u zelf steeds beheren en contoleren wie er waar mag binnenkomen op welk moment van de dag. Een systeem met toegangscontrole is ideaal voor de beveiliging van elke ingang of het nu gaat om toegangsdeuren, achterdeuren of garagepoorten. Daarbij hebt u verschillende mogelijkheden.


U kunt kiezen uit verschillende types van toegangscontrole: een systeem met een codeklavier, badge, ID-kaart of vingerafdruk behoren onder meer tot de mogelijkheden. Uiteraard kan toegangscontrole in combinatie met een alarm worden geïnstalleerd, net zoals ons branddetectiesysteem.

 

Wenst u betere controle over de toegang tot uw huis, appartement of bedrijf dan is een toegangscontrolesysteem een goede investering: het is betrouwbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk! Wij staan u gerust bij met advies, of u nu een eenvoudige installatie wenst of een meer gesofisticeerde installatie voor uw bedrijf.


Waarom voor ons kiezen?KWALITEIT & KWANTITEIT


Bij ons mag u steeds maatwerk & vakmanschap verwachten!

FRISSE IDEEËN


Wij durven out of the box te denken voor een op u persoonlijk afgestemd systeem. Want de beste oplossing is NIET altijd de duurste.

AFSPRAKEN


Afspraken worden correct nageleefd,

zo weet je zeker wanneer wij kunnen starten, de installatie afgewerkt is en de duur ervan.