Videofonie

Videofonie de eerste  vorm van controle

Onze monitoren

Voor de videofonie werken we nauw samen met Comelit. De interne toestellen van Comelit zijn zo ontworpen dat het niet alleen goed oogt maar ook goed werkt. Daarnaast staat Comelit ook gekend voor de makkelijke functionaliteit.

 

De monitoren van Comelit zijn dus niet enkel mooi van design, ze hebben ook  een ongeĆ«venaarde technologie, met functies en eigenschappen die aansluiten bij elke behoefte. Neem gerust contact op met ons om een monitor te vinden die aan uw behoeften voldoet.


De buitenposten

Design, technologie en veiligheid. Ook als u van huis bent.


Ook hier combineert Comelit stijl met de nieuwste technologieĆ«n. De verschillende  designs van de buitenposten van Comelit zijn zo ontworpen dat ze vlekkeloos bij eender welke stijl passen. Niet alleen geeft de afwerking stijl aan de inkom van uw woning, appartement of bedrijf. Het geeft ook blijk van de technische mogelijkheden en de grote duurzaamheid van het product.Voor een verwelkoming in uw eigen stijl.


Het gaat natuurlijk niet enkel om het design van de buitenposten maar ook om de functionaliteit. Door de vergevorderde technologie van Comelit is het mogelijk om de oproepen van uw buitenpost te beantwoorden waar u maar wilt. Bovendien zorgt videofonie voor een eerste vorm van beveiliging van uw woning. U kunt namelijk op eender welk moment controleren wie er aan de deur is geweest.